Jarenlange ervaring

Ruim assortiment

Snelle levertijd

Nieuwe website
12-08-2021

 

Onze nieuwe website is gelanceerd!

De website heeft een complete overhaul gekregen. Hoewel er aan de buitenkant veel veranderd is, is de inhoud zeer vertrouwd gebleven. In onze catalogus vindt u nog steeds de producten die u van ons gewend bent, weliswaar in een mooiere en overzichtelijkere omgeving. U vindt naast de vertrouwde producten ook veel nieuwe addities. Zo hebben wij sommige categorieën uitgebreid, maar ook compleet nieuwe categorieën toegevoegd.  Tot slot is de catalogus nu een stuk beter te navigeren, met alle subcategorieën verdeeld onder de juiste hoofdcategorie.

Wij streven naar een gebruiksvriendelijke, heldere omgeving en we denken dat dit doel met onze nieuwe site behaald is. Feedback op onze site, om deze nog gebruiksvriendelijker te maken wordt altijd gewaardeerd.

 

P.S    Later dit jaar volgt er ook nog een webshop! Hiermee zullen wij het bestellen van artikelen uit onze voorraad/website nog eenvoudiger maken. In dit domein ziet u o.a. de huidige prijs van een artikel en hoeveel wij van het desbetreffende artikel op voorraad hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Team Westland Techniek

 

Powered by Onwego